Ai nevoie de Actualizare / Rectificare cadastru?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Actualizare / Rectificare cadastru pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 122261 - Actualizare / Rectificare cadastru Bacau
Servicii solicitate: Actualizare / Rectificare cadastru Localitatea: Bacau Detalii pentru prestator:Am cadastrul făcut în 2005 și la schita sunt mici erori
Lucrarea numarul 118478 - Actualizare / Rectificare cadastru Bucuresti
Servicii solicitate: Actualizare / Rectificare cadastru Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator: Suprafata casa: 90 mpSuprafata teren: 500 mpDetin cadastru vechi, din 1990, si am nevoie de actualizare deoarece vreau sa fac bransarea la gaze si mi s-a cerut sa fie actualizat
Lucrarea numarul 109010 - Releveu imobil (schita), Actualizare / Rectificare cadastru Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita), Actualizare / Rectificare cadastru Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Doresc refacerea schitei si modificarile aferente a actelor pentru un apartament tip duplex et.3+4 dintr-un bloc construit in 2015 in sectorul 4
Lucrarea numarul 99115 - Actualizare / Rectificare cadastru teren extravilan, Reteag
Servicii solicitate:  Actualizare / Rectificare cadastru extravilan, livada Localitatea:Reteag, Bistrita-Nasaud Suprafata imobil(mp): 2800 mp Acte detinute: contract de donatie, extras de carte funciara, numar cadastral,actualizare pentru accesare fonduri europene
Lucrarea numarul 90537 - Actualizare cadastru teren Magurele
Actualizare cadastru în vederea înstrăinării unui teren care la momentul întocmirii cadastrului și intabulării era extravilan agricol și care a fost ulterior trecut în intravilanul orașului Măgurele.Suprafata: 1260mp.

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!