Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 165890 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Poienarii Burchii
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Poienarii Burchii Suprafata constructie totala(mp): Suprafata teren totala(mp): 3950 Acte detinute: Certificat de mostenitor Termen de predare: Alte detalii:
Lucrarea numarul 165947 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Targsoru Vechi
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Targsoru Vechi Suprafata constructie totala(mp): 80 Suprafata teren totala(mp): 250 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de predare: Alte detalii: Un teren intravilan 250metri patrati si celalalt 250 metri patrati
Lucrarea numarul 165990 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Bucuresti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Bucuresti Suprafata imobil: 21 Cadastru si intabulare detinut: NU Termen de efectuare: Alte detalii:Teren 21 mp pe care este construit cu A.C. un garaj.Trasare / Intarusare teren / Constructie
Lucrarea numarul 165629 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Band
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Band Suprafata constructie totala(mp): 100 Suprafata teren totala(mp): 800 Acte detinute: Titlu de proprietate,Contract de vanzare/cumparare Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii:
Lucrarea numarul 165514 - Cadastru si intabulare teren cu constructie
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea:Valea Dragului, Giurgiu Suprafata constructie totala(mp): 1824 Suprafata teren totala(mp): 1300 Acte detinute: Titlu de proprietate Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Stabilire perimetru
Lucrarea numarul 165506 - Cadastru si intabulare teren cu constructie, Cadastru si intabulare casa Dridu
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Dridu Suprafata constructie totala(mp): 100 Suprafata teren totala(mp): 2400 Acte detinute: Titlu de proprietate,Certificat de mostenitor Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Casa cu teren mostenita de la parinti.
Lucrarea numarul 165290 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Poiana Campina
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Poiana Campina Suprafata constructie totala(mp): 80 Suprafata teren totala(mp): 443.6 Acte detinute: Certificat de mostenitor Termen de predare: 1-2 luni Alte detalii: Suntem 4 mostenitori
Lucrarea numarul 164480 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Corbu
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Corbu Suprafata constructie totala(mp): 220 Suprafata teren totala(mp): 123 Acte detinute: Titlu de proprietate,Altele Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii:P+M
Lucrarea numarul 164300 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Azuga
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie
Localitatea: Azuga
Suprafata constructie totala(mp): 49
Suprafata teren totala(mp): 250
Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare
Termen de predare: In cel mai scurt timp
Alte detalii: Pretul
Lucrarea numarul 163778 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Galiciuica
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Galiciuica Suprafata constructie totala(mp): 65 Suprafata teren totala(mp): 100 Acte detinute: Certificat de mostenitor Termen de predare:
Lucrarea numarul 163493 - Cadastru si intabulare teren cu constructie
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Olteni Teleorman Suprafata constructie totala(mp): 200 Suprafata teren totala(mp): 2100 Acte detinute: Certificat de mostenitor Termen de predare: Alte detalii:

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!