Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Arad?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Arad pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 133139 - Rectificare/Actualizare cadastru Arad
Servicii solicitate: Rectificare cadastru Localitatea: AradSuprafata casa(mp): casa1: 100casa2: 50 Suprafata imobil(mp): 1000 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare,Altele Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Casa cumpărată cu legea 112 în dificultate de a o intabula . la cadastru apare 1 casa si la contract 2
Lucrarea numarul 132782 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Petris
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Petris Suprafata constructie totala(mp): 85 Suprafata teren totala(mp): 3960 Acte detinute: Altele Termen de predare: Alte detalii: Ultima data de înscriere CF 1929

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!