Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Brasov?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

  • 1. Completeaza formularul
  • 2. Selecteaza oferta
  • 3. Predarea lucrarii

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Brasov pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 121262 - Plan Topografic de situatie, Cadastru si intabulare casa Fundata
Servicii solicitate: Plan Topografic de situatie, Cadastru si intabulare casa Localitatea: Fundata Suprafata imobil(mp): 30 Acte detinute: Titlu de proprietate,Contract de vanzare/cumparare Alte detalii: Ridicare topo pentru teren de aprox 2500mp. Terenul are masuratorile facute dar sunt in format vechi. Intabulare anexa gospodareasca aprox. 30mp
Lucrarea numarul 99968 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Cristian
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Cristian Suprafata constructie totala(mp): 80 Suprafata teren totala(mp): 300 Acte detinute: Altele Alte detalii: Casa ridicata pe teren prin legea 15 teren primit in 2004, iar autorizatia de constructie a expirat in 2012

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!