Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Brasov?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Brasov pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 166173 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Brasov
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Brasov Suprafata constructie totala(mp): 100 Suprafata teren totala(mp): 470 Acte detinute: Titlu de proprietate Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii:
Lucrarea numarul 140718 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Sacele
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Sacele Suprafata constructie totala(mp): 130 Suprafata teren totala(mp): 162 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de predare:1-2 saptamani Alte detalii: Clădirea este cabinet medical
Lucrarea numarul 121262 - Plan Topografic de situatie, Cadastru si intabulare casa Fundata
Servicii solicitate: Plan Topografic de situatie, Cadastru si intabulare casa Localitatea: Fundata Suprafata imobil(mp): 30 Acte detinute: Titlu de proprietate,Contract de vanzare/cumparare Alte detalii: Ridicare topo pentru teren de aprox 2500mp. Terenul are masuratorile facute dar sunt in format vechi. Intabulare anexa gospodareasca aprox. 30mp
Lucrarea numarul 99968 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Cristian
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Cristian Suprafata constructie totala(mp): 80 Suprafata teren totala(mp): 300 Acte detinute: Altele Alte detalii: Casa ridicata pe teren prin legea 15 teren primit in 2004, iar autorizatia de constructie a expirat in 2012

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!