Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Buzau?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Buzau pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 128449 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Vernesti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Vernesti Suprafata constructie totala(mp): 150 Suprafata teren totala(mp): 1000 Acte detinute: Titlu de proprietate Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii:
Lucrarea numarul 114712 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Glodeanu-Silistea
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Glodeanu-Silistea Suprafata imobil(mp): 50 Acte detinute: Certificat Mostenitor Alte detalii:
Lucrarea numarul 113278 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Valea Ramnicului
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Valea Ramnicului Suprafata constructie totala(mp): 125 Suprafata teren totala(mp): 860 Acte detinute: Titlu de proprietate,Certificat de mostenitor Alte detalii:
Lucrarea numarul 107857 - Cadastru si intabulare casa, in Vadu Pasii, Buzau
Solicitare cadastru si intabulare casa, in Vadu Pasii, BuzauTerenul este intabulat, 700 mpDoresc intabularea casei, suprafata 170 mpDetin toate actele necesare constrcutiei, autorizatie de constructie

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!