Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Cluj?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 
Categorie

Judet

Localitate

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Cluj pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 204032 - Releveu imobil (schita), Cadastru si intabulare teren intravilan, Cadastru si intabulare teren cu constructie Casa
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Tipul imobilului: Casa Suprafata imobil: 300 Localitatea: Somcutu Mic, Dej, Cluj Alte detalii:
Lucrarea numarul 199821 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Floresti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Floresti Suprafata constructie totala(mp): 134 Suprafata teren totala(mp): 1084 Acte detinute: Altele Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Autorizatie de constructie cu PV receptie
Lucrarea numarul 127186 - Cadastru si intabulare teren cu constructie
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Petrestii de Jos Suprafata constructie totala(mp): 84 Suprafata teren totala(mp): 1900 Acte detinute: Titlu de proprietate Alte detalii: Titlul de proprietate și schițele (plan de situație și Plan de încadrare în zonă) sunt pe Popa MIrcea tatăl lui Popa Ioan care vrea să facă succesiunea după părinți .
Lucrarea numarul 98697 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Cluj-Napoca
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Cluj-Napoca Suprafata constructie totala(mp): 80 Suprafata teren totala(mp): 300 Acte detinute: Altele Alte detalii: Terenul e intabulat si pe el am construit o casuta. Pt casa avem darea in folosinta de la primarie.
Lucrarea numarul 93853 - Cadastru si intabulare, cabana si teren, Gilau, Cluj
Solicitare cadastru si intabulare, cabana si teren, Gilau, ClujSuprafata cabana: 236 mpSuprafata teren: 1000 mpCabana este castigata in urma unei licitatii, detin act de adjudecare licitatie 

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!