Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Iasi?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 
Categorie

Judet

Localitate

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Iasi pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 163334 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Mosna
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Mosna Suprafata constructie totala(mp): 50 Suprafata teren totala(mp): 2000 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de predare: 1-2 saptamani Alte detalii: Urmeaza a cumpara casa !
Lucrarea numarul 134774 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Iasi
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Iasi Suprafata constructie totala(mp): 200 Suprafata teren totala(mp): 2300 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare,Certificat de mostenitor Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Limitele intabularii actuale sunt gresite. Necesita refacerea intabularii cu limitele reale din teren.
Lucrarea numarul 105032 - Cadastru si intabulare teren cu constructie, Iasi
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Ion Creanga Suprafata imobil(mp): 774Suprafata casa : 120 Acte detinute: titlu de proprietate Alte detalii:

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!