Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Suceava?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 
Categorie

Judet

Localitate

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Suceava pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 144757 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Calafindesti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Calafindesti Suprafata constructie totala(mp): 70 Suprafata teren totala(mp): 69800 Acte detinute: Nici un act Termen de predare: In cel mai scurt timp Alte detalii: 5 bucati de teren extravilan 70ari 26ari 22ari 9ari 10ari 2 bucati intravilan 13 ari + constructia Este vorba de 5bucati teren extravilan, 1(una)bucata intravilan plus casa și gradina lăsată de părinți cu contract de vânzare cu clauza viagera. Toate terenurile și casa sunt pe rolul meu în reg. Agricol al primăriei ultimul părinte a decedat în 2005. Nu sa emis titlu de proprietate părinților posed câteva adeverințe de punere în proprietate ramase de la părinți.
Lucrarea numarul 112186 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Suceava
Servicii solicitate:  Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Suceava Suprafata imobil: 1200 Cadastru si intabulare detinut: NU Alte detalii:Parcela 1=Detin contract vanzare/cumparare pe parcela.Parcela 2=M ar interesa si receptia casei(casa nu este locuibila).Totodata as dori si delimitarea a 2 parcele.
Lucrarea numarul 94500 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Suceava
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Suceava Detalii pentru prestator:Terenul l-am cumparat, este intabulat, am ridicat o casa pe terenul respectiv , este la rosu si as vrea sa o vand dar nu pot ca nu este intabulta. Propiuzis vreau sa intabulex constructia care este la rosu. Va multumesc

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!