Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren cu constructie in Teleorman?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Cadastru si intabulare teren cu constructie in Teleorman pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 154892 - Cadastru si intabulare teren cu constructie Botoroaga
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren cu constructie Localitatea: Botoroaga Suprafata constructie totala(mp): 100 Suprafata teren totala(mp): 1500 Acte detinute: Titlu de proprietate Termen de predare: 1-2 saptamani Alte detalii: Detine acte 50% pentru casa , iar 50% trebuie sa primeasca de la verisoara ei !
Lucrarea numarul 135428 - Cadastru si intabulare casa Ciolanesti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare casa Localitatea: Ciolanesti Suprafata teren(mp): 598Suprafata casa: 10mp Acte detinute: Certificat Mostenitor Termen de efectuare: Alte detalii:

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!