Ai nevoie de Cadastru si intabulare teren intravilan?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Cadastru si intabulare teren intravilan pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 167065 - Cadastru si intabulare teren intravilan Sibiu
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan
Localitatea: Sibiu
Suprafata imobil(mp): 300
Acte detinute: Nici un act
Termen de efectuare: In cel mai scurt timp
Alte detalii:
Lucrarea numarul 165796 - Cadastru si intabulare teren intravilan
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea:Gherla Suprafata imobil(mp): 37 Acte detinute: Titlu de proprietate,Contract de vanzare/cumparare,Altele Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii: Locuiesc de 17 ani aici și nu am intabulat casa
Lucrarea numarul 161291 - Cadastru si intabulare teren intravilan
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea:Joita, Giurgiu Suprafata imobil(mp): 4000 Acte detinute: Certificat Mostenitor Termen de efectuare: Alte detalii: sunt 3 mostenitori si se doreste partajarea si scoaterea din circuitul agricol
Lucrarea numarul 160983 -Cadastru si intabulare teren intravilan Predeal
Servicii solicitate:Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea: Predeal Suprafata imobil(mp): 300 Acte detinute: Titlu de proprietate,Contract de vanzare/cumparare Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii: Este necesara dezmembrare, refacere cadastru
Lucrarea numarul 159733 - Cadastru si intabulare teren intravilan Sprancenata
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea: Sprancenata Suprafata imobil(mp): 656 Acte detinute: Certificat Mostenitor Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Terenul este în intravilan în Vatra satului
Lucrarea numarul 159571 - Cadastru si intabulare teren intravilan Fartatesti
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea: Fartatesti Suprafata imobil(mp): 10 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de efectuare: Alte detalii:
Lucrarea numarul 156458 - Cadastru si intabulare teren intravilan Sfantu Gheorghe
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan
Localitatea: Sfantu Gheorghe
Suprafata imobil(mp): 700
Acte detinute: Certificat Mostenitor
Termen de efectuare: 1-2 saptamani
Alte detalii:
Lucrarea numarul 153579 - Cadastru si intabulare teren intravilan Moieciu
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea: Moieciu Suprafata imobil(mp): 1121 Acte detinute: Altele Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii: As dori sa stiu daca pot face un stereo 70?
Lucrarea numarul 152417 - Dezmembrare / Lotizare / Parcelare teren, Cadastru si intabulare teren intravilan Ploiesti
Servicii solicitate: Dezmembrare / Lotizare / Parcelare teren, Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea: Ploiesti Suprafata teren: 840 Tip teren: Intravilan Numari de loturi: 2 Acte detinute: Altele Termen de efectuare: Alte detalii: In urma unei hotarari judecatoresti doresc sa pot intabula terenul de 480 mp care mi-a revenit, liber de constructii, parte a unui imobil de 880 mp
Lucrarea numarul 150924 - Cadastru si intabulare teren intravilan Bucsani
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan Localitatea: Bucsani Suprafata imobil(mp): 1000 Acte detinute: Titlu de proprietate Termen de efectuare: In cel mai scurt timp Alte detalii: Se doreste intabularea unei gradini.
Lucrarea numarul 149119 - Cadastru si intabulare teren intravilan, Cadastru si intabulare teren extravilan Bulbucata
Servicii solicitate: Cadastru si intabulare teren intravilan, Cadastru si intabulare teren extravilan Localitatea: Bulbucata Suprafata imobil(mp): 1100 Acte detinute: Contract de vanzare/cumparare Termen de efectuare: 1-2 saptamani Alte detalii: pentru un teren 1100 intravilan, 3900 extravilan, 8750 extravilan documentele

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!