Ai nevoie de Releveu imobil (schita)?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Releveu imobil (schita) pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 165738 - Releveu imobil (schita) Sibiu
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: SibiuImobil:apartamentSuprafata:352 camereDetalii pentru prestator:
Lucrarea numarul 165439 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Cadastru si intabulare pt apartament 2 camere
Lucrarea numarul 165131 - Releveu imobil (schita)
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita)Mereni, Contesti, DambovitaImobil:casaSuprafata: 600 - terenDetalii:Are nevoie de un releveu pentru Vanzare-cumparare .Copie dupa autorizatia de constructie .
Lucrarea numarul 164176 - Releveu imobil (schita) Varadia de Mures
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Varadia de MuresImobil:CasaSuprafata:230 Detalii pentru prestator:
Lucrarea numarul 163645 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: BucurestiTip imobil:apartamentSuprafata:70 MpActe:Contact de V-CDetalii pentru prestator:
Lucrarea numarul 153151 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: BucurestiSuprafata mp:50Acte:Contract de vanzare cumparare Detalii pentru prestator:Doresc intabulare apartament, in vederea legalizarii la Notar.
Lucrarea numarul 144839 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Imobil 70 mp din Calea Crangasi achizitonat anul acesta si imi este necesar la banca deoarece voi schimba creditorul.Am un releveu de anul trecut, facut de fostul proprietar insa mi s-a transmis ca este necesar un releveu semnat de un expert topocadastrist autorizat.
Lucrarea numarul 131307 - Releveu imobil (schita) Vidra
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Vidra Detalii pentru prestator:casa apre aproximativ 120 mp si este pe un singur nivel (ne trebuie doar releveul)
Lucrarea numarul 130368 - Releveu imobil (schita) Brasov
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Brasov Detalii pentru prestator:dorim cadastru deoarece suntem in posesia intabulariiGarsoniera
Lucrarea numarul 113736 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator: apartament, 54 mp
Lucrarea numarul 110479 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita), Localitatea: Bucuresti Suprafata imobil(mp): 77.39 Acte detinute: Titlu de proprietate,Contract de vanzare/cumparare Alte detalii: Am cumparat un apartament in 2015 in sectorul 4 cu niste modificari facute in 2004 care nu au fost receptionate de catre fostul proprietar si doresc actualizarea schiței apartamentului conform modificarilor efectuate atunci in 2004.

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!