Ai nevoie de Releveu imobil (schita)?
Tu alegi pretul cel mai bun!


  • Oferte de la prestatori verificati!
  • Primesti oferte multiple rapid!
  • Economisesti timp si bani!

Obtine oferte in 3 pasi

1. Completeaza formularul

Trebuie sa completezi formularul pentru ca noi sa intelegem ce trebuie prestat, dureaza aproximativ un minut.

2. Selecteaza oferta

Odata postata cererea, prestatorii vor posta ofertele lor. Trebuie doar sa analizezi si selectezi oferta de la prestatorul care ti se potriveste.

3. Predarea lucrarii

Prestatorul selectat va primi datele tale de contact si va stabili impreuna cu tine data de predare a lucrarii si modalitatea de plata.

 
 

Top experti Releveu imobil (schita) pe baza recenziilorCele mai recente lucrari:

Lucrarea numarul 126375 - Releveu imobil (schita) Cluj-Napoca
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Cluj-Napoca Detalii pentru prestator:Buna ziua, Am nevoie de un releveu al apartamentului ce urmeaza sa il achizitionez, are undeva la 36 mp. Cat timp dureaza efectuerea acestui releveu? Multumesc!
Lucrarea numarul 113736 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator: apartament, 54 mp
Lucrarea numarul 110479 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita), Localitatea: Bucuresti Suprafata imobil(mp): 77.39 Acte detinute: Titlu de proprietate,Contract de vanzare/cumparare Alte detalii: Am cumparat un apartament in 2015 in sectorul 4 cu niste modificari facute in 2004 care nu au fost receptionate de catre fostul proprietar si doresc actualizarea schiței apartamentului conform modificarilor efectuate atunci in 2004.
Lucrarea numarul 109734 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Un ap de 3 camere, intabulat - este nevoie de releveu - schita pe care o am este de la predarea primirea blocului, este slab vizibila. NU s-au facut modificari in apartament.
Lucrarea numarul 106531 - Releveu imobil (schita) Timisoara
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Timisoara Detalii pentru prestator:Avem deja un releveu doar ca avem cativa pereti care nu mai sunt conforme cu schita, apartament, 60 mp
Lucrarea numarul 105835 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Am nevoie de schita  casei in care locuiesc. Am toate actele de proprietate, de constructie etc. De asemenea amExtrasul de carte funciara. Casa se afla in sect 6, Cartier Brancusi-Vile Are suprafata construita - desfasurata de 219mp,iar SCU de 132mp
Lucrarea numarul 97574 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Imobilul este o garsoniera cu o suprafata de 14 metri patrati
Lucrarea numarul 94754 - Releveu imobil (schita) Bucuresti
Servicii solicitate: Releveu imobil (schita) Localitatea: Bucuresti Detalii pentru prestator:Pentru vanzare apartament releveu nou

De ce sa lucrezi cu Intabulari24.ro?

Cere oferte gratuit

Vrei să obţii oferte multiple de la peste 500 de experti, fără să te chinui să cauţi de unul singur? Atunci contactează-ne! Nu te costă nimic!

Solicita oferte!

Experti în toată ţara

Majoritatea expertilor din mediul online din România lucrează cu noi. Peste 500 de experti îşi depun ofertele pe platforma noastră. Suntem cea mai mare platfoma din Romania!

Solicita oferte!

Ofertare rapidă

Ai nevoie de o lucrare urgentă? Nici o problema! Îţi găsim un expert chiar şi în 24 de minute! Contactează-ne, iar noi ne ocupăm de restul.

Completeaza formularul!

Garantii Multiple

Expertii inscrisi in platforma ofera garantii multiple pentru serviciile prestate. Analizeaza si selecteaza expertii care iti ofera cele mai bune garantii si beneficii!

Completeaza formularul!